top of page
New Day Beauty

OM OSS

HISTORIEN

Med all problematikken i verden følte vi at det er på tide å ta ansvar i vårt daglige forbruk. Så kom spørsmålet, hvor starter man? Som forbruker ble vi rett og slett frustrert over alt arbeidet som lå bak det å handle på etisk vis.

Det er en jungel av varer, hvorpå fler erklærer seg "bærekraftig", "vegansk" etc, men er de virkelig det? og hvordan sjekker man?

Vi lette etter egne butikker, både på nett og fysisk, hvor alt var trygt å handle. Men dette eksisterte ikke, og slik kom vi frem til at her er det på tide å bli en del av løsningen!

 

Denne nettbutikken er dedikert til en bedre verden, bedre fremtid og bedre livsstil for oss alle.

Derfor selger vi kun varer som er bærekraftig produsert, fair trade, vegansk og cruelty free.

New Day Beauty

Vår reise startet med en beauty salong i Tønsberg sentrum, i denne salongen valgte vi å leve etter samme verdier som denne nettbutikken, hvorpå vi så tydelig at det ikke bare var oss som savnet å kunne handle og ta behandlinger på en transparent og etisk måte.

Som spesialister innen hud, sminke, kosmetikk, medisinske injeksjoner, permanent makeup, vipper, bryn, negler, pedikyr og massasje starter vi åpenbart en nettbutikken innenfor vår ekspertise. Vi selger kun produkter vi er nøye kurset i, og har personlig erfaring med. Derfor er vi spesielt godt egnet til å veilede deg i din velværereise.

Ta kontakt for gratis hudanalyse

Vår spesialutdannede hudpleier vil sende deg et skjema, hvor hun vil gjennomgå dine spørsmål og svar med deg. Dette er helt uforpliktende og helt gratis.

  • Facebook
  • Instagram

Klikk her for å laste ned virituell hudanalyse

bottom of page