top of page

Månedens produkt

Hver måned lanserer vi månedens produkt fra både iS Clinical, og Rebiome.

Disse vil du få hele 10% på, og til de produktene hvor det er mulig, vil du få med en gratis travel size på kjøpet!


Denne måneden, mars, er det Cream Cleanser fra iS Clinical og ReJuvinate Collagen Booster fra Rebiome som står for tur.Cream Cleanser er en myk, fuktighetsgivende ansiktsrens som er fremragende på å fjerne sminke, til og med mascara, er skånsom mot huden og kan enkelt fjernes med klut, bomull eller vann. Denne passer eksepsjonelt godt for tørr, skadet eller deg med hudsykdommer, for eksempel rosacea. Cream Cleanser inneholder kokos, glaserende, squalane og saflorfrøolje som gjør at den renser godt, samtidig som den fukter.


I tillegg er dette superproduktet eksepsjonelt godt å barbere med, både for menn og kvinner. Som vi alle vet, er barbering en tung eksfoliering, og huden trenger både næring og fukt under denne prosessen, dette leverer Cream Cleanser fra iS Clinical.ReJuvenate Collagen Booster er et ansiktsserum som jobber med å bygge opp hudens microbiome, styrke hudbarrieren samtidig som det jobber anti-age. Som et multifunksjonelt produkt vil ReJuvenate også fukte huden. Dette er spesielt med både iS Clinical og Rebiome, alle deres produkter er multifunksjonelle og du vil kun trenge 4 steg i din hudpleierutine: cleanse, treat, hydrate og Protect.


ReJuvenate fukter og beskytter hudcellene for å redusere og forebygge aldringstegn, jevne ut fine linjer til og med redusere fine linjer rundt øynene. Fensebiome-peptid stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet, mens multifunksjonelle plantebaserte peptider bidrar til å øke kollagen produksjonen.


Denne måneden er det 10% originalt på disse produktene, men med koden NDL20 vil du få ytterligere 20% på toppen av disse. Så nå er det bare å smi mens jernet er varmt.

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page