top of page

Modersalongen trekker 10 heldige Rebiome-vinnere!

På flaggskip salongen New Day Beauty kommer det nå en enorm mulighet for 10 heldige kunder, ønsker du å delta? ta en tur til www.newdaybeauty.no eller new.day.beauty på instagram.


Vi ønsker å finne deg som både trenger og fortjener det til en eksklusiv kundekveld på New Day Beauty den 25/04!


Vi plukker KUN 10 heldige kunder som får delta på dette arrangementet.


Melina fra Noscomed kommer for å gi oss alle en solid innføring i produktserien Rebiome, hun tar med seg hudscanneren sin, slik at vi virkelig får analysert huden deres, og gitt dere eksperttips.

Rebiome er en hudpleieserie som er spesielt utviklet for deg med hudplager/sykdommer, som for eksempel hormonell acne, rosacea eller tørr hud. Og vi ønsker å hjelpe 10 heldige som virkelig fortjener å få hjelp med hudplagene sine.


Rebiome ansiktskremer Tønsberg

Ansiktskremene fra Rebiome jobber for å stabilisere bakteriefloraen i huden og bekjempe skader, samt bygge opp hudens tykkelse, altså denne hudbarrieren vi maser så mye om, og dette er enormt viktig for at vi skal kunne ha en frisk og glødende hud.


Derfor blir det KUN 10 heldige vinnere som får være med denne gangen. Hele arrangementet er skreddersydd for å kunne gi deg som trodde at alt håp var ute, en glødende og ungdommelig hud og vi ønsker å kunne gi alle som deltar vår fulle oppmerksomhet 🤍

Og ja, godteposen er ekstremt god denne gangen!


Ønsker du å få muligheten til å være med på denne kvelden?

Send oss en e-post til post@newdaybeauty.no

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page