top of page

Oppdag Hemmeligheten bak et friskere blikk med Youth Eye Complex fra iS Clinical


Øyekrem Tønsberg


Øyekrem er en uunnværlig del av din hudpleierutine, spesielt når det gjelder å forebygge tidlige tegn på aldring, redusere synligheten av mørke ringer og vulumtap. Her hos New Day Living har vi vært på en kontinuerlig søken etter de mest effektive produktene for å hjelpe våre kunder med å oppnå optimale resultater, og en av våre absolutte favoritter er Youth Eye Complex fra iS Clinical. Denne er uslåelig når det kommer til å bekjempe og forebygge fine linjer og rynker.


Youth Eye Complex er en førsteklasses øyekrem formulert med nøye utvalgte botaniske ingredienser som arbeider i harmoni for å forynge øyeområdet. Denne kremen er spesielt utviklet for å tilby en helhetlig løsning for å redusere fine linjer, rynker og mørke ringer, og har vist seg å være en game-changer for mange av våre kunder. Den plumper og gir volum tilbake til det sarte øyeområdet.


En av de mest eksepsjonelle egenskapene til Youth Eye Complex er dens evne til å lysne og redusere synligheten av mørke ringer. Den inneholder en potent blanding av antioksidanter, inkludert vitamin A (retinol), C og E, som bidrar til å jevne ut hudtonen og lysne huden. I tillegg tilbyr den en beroligende og styrkende effekt på huden takket være en unik blanding av botaniske ekstrakter og peptider.


Ved å legge Youth Eye Complex til din daglige hudpleierutine, kan du nyte synlige resultater og oppnå et friskere og mer ungdommelig utseende blikk. Ta det første skrittet mot et mer strålende utseende ved å utforske Youth Eye Complex fra iS Clinical i dag!


Denne kremen kan brukes dag og natt, og fungerer spesielt godt i kombinasjon med C-Eye Serum på dagtid. Den potente blandingen av C-vitaminer gir solid beskyttelse mot frie radikaler og legger en barriere på huden som kan erstatte SPF dersom man er sensitiv i øyeområdet for dette.


Trykk deg inn i vår nettbutikk for å fylle ut gratis hudkonsultasjon, du vil bli kontaktet av våre eksperter for en spesialtilpasset hudpleierutine.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page